Kategorier
Bara jag

Slash och Ozzy

Hej och hå…! Ett och två…! Slash och Ozzy…!

Ibland är livet rätt intressant. Inte trodde jag väl att jag skulle få äran att bekanta mig med två marsvin så här en höstdag 2012. Men det fick jag:) Dessa två små kurrande, bajsande och blyga små djur ska få vara mina kompisar nu en vecka. Det är stor skillnad på att ta hand om två små gnagare om man jämför med en stor (liten för sin ras men ändå) Rhodesian Ridgeback. De liksom kräver inte lika mycket av en. Och särskilt inte nu innan vi har lärt känna varandra. Jag har nämligen taktiken att jag inte ska på och gosa för mycket med dem innan de är bekväma med att det är jag som lyfter ur dem ur buren och att det är jag som ger dem mat osv. Lite uppvärmning kan man säga…

Marsvinens matte gillar hårdrock och vid marsvinsdopet eller namngivningen så fick de naturligtvis heta något coolt. Så en av de två fick heta Slash. Hur mycket jag än tittar så ser jag inte en rökandes, gitarrspelandes krulltott i det här lilla söta djuret. Inte heller ser jag någon likhet mellan den andra och Ozzy. Men jag tycker ändå på något sätt att namnen passar. För om man bortser från rocklegenderna så är namnen rätt söta på två små gnagare.

Lika som bär… Eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *