Kategorier
Politiska tankar

Att göra något för sig själv..

När jag träffade Miran så trodde jag på att mitt liv skulle förändras. Det var liksom skrivet i stjärnorna. Men att det skulle förändras så här mycket hade jag aldrig trott.

Jag är en tjej som alltid har klarat mig bra själv. Jag har väl varit lite som en pojkflicka i mångt om mycket. Trots det har jag väl haft mina stunder då jag har ägnat mig åt att göra fina frisyrer på mig själv, måla naglarna och lägga lager på lager på smink innan någon fest. Men där har det liksom tagit stopp. Skönhetstänket har aldrig kommit in i vardagen.

Men så träffar jag en man som är metrosexuell. Vem hade kunnat ana att den här Balkan-mannen skulle ha ett sådant inflytande på mig. Det är som att jag har varit en sovande björn…

För tro det eller ej; Jag har varit på min andra ansiktsbehandling i hela mitt liv idag. Och inte nog med det, jag tog lyxbehandlingen inklusive brynfärg och fransfärg. I lyxbehandlingen ingick portömning, massage och massa annat gott. Så jag låg och blev omhändertagen i 90 minuter ute på en hästgård/salong i Röinge i Halmstad. Jag njöt av att bli totalt ompysslad och när 90 minuter hade gått så var jag alldeles avslappnad. Tänk att jag har missat detta i så många år. Tänk att det finns sådana underbara händer som kan göra min hy väl och mitt sinne avslappnat. Jag vet att jag om två månader bokar en ny tid på: http://www.pilagardwellness.se/

Ville bara säga att heaven finns i Röinge i Halmstad…

Over and out:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *