Kategorier
Blogg Hälsa Podcast

Moving on – JP Sears & JustLotta Podcast

Livet kan vara besvärligt ibland!

Jag går igenom tider av hopp, glädje och depression precis som de flesta. Jag försöker hålla modet uppe även när det går emot och livet är jobbigt. För det mesta så är jag tacksam för det som finns i mitt liv, men liksom de flesta så hamnar jag i mina svackor. För min del är det absolut jobbigast att stå upp för det som jag tror på. Det betyder att jag inte kommer att sitta och nicka och säga ja till allt. Min erfarenhet av att inte vara en ja-sägare är att det ibland stormar ordentligt och ibland lämnar det bara lite krus på ytan. Men energilösheten efter är svår att ta sig ur oavsett.

När jag och JP Sears gjorde våra tre podcastinspelningar så var det viktigt för oss att få ut hur man ska ta sig vidare från att ha hittat sin sårbarhet och börjat läka sig själv med humor. Det är där vi är nu. Hur går man vidare?

Lyssna på det här avsnitt när du har en chans och har du inte hört de två tidigare så finns de lätt att hitta på appen podcaster.

 

CharlottZsoldos_itunes

 

Vill du hitta min podcast på iTunes så är det bara att klicka på länken. Jag har planerat att göra en rad intervjuer med framstående människor inom ledarskap och utbildning framöver. Och jag önskar att jag får med Malcolm Gladwell för ett avsnitt. Det är lite av min dröm eftersom jag beundrar hans sätt att tänka och beskriva verkligheten. Simon Sinek är också en person som jag vill ha med i framtiden. Så, när jag har fått tillbaka min energi igen så är det nästa steg:) https://itunes.apple.com/se/podcast/justlotta-holistic-health/id893210810?mt=2 HEX Casino en Ligne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *