Publicerat av - Blogg, Hälsa.

Hej!

 

Jag har egentligen så himla mycket att vara tacksam för. Ibland är det lätt att bli fartblind. Idag vill jag lyfta hur tacksam jag är för all hjälp som jag fick med min hemsida. Jag har haft god hjälp av nära och kära med hur den skulle se ut.. Jag blev sminkad och fotad av Kimberly Pålsson på MadeByKim och SLiM webb och Reklambyrå tog fram både min logotype och min fina sida.

Jag är tacksam för de härliga klienter som jag har och har haft. Många av er hör av er lite då och då och berättar om era framsteg i att hitta balans i era liv. För mig är det så otroligt härligt och ni fortsätter att inspirera mig.

Jag blev lite nostalgisk och hittade en länk till när min hemsida föddes: http://slimreklam.se/2013/08/

Tack för all hjälp

Charlott IMG_3315 IMG_3395_2 JustLotta_webb

Kommentera

  • (Kommer inte att publiceras)