Kategorier
Bara jag

Dagen C

God morgon!

Tänk att få vara så lyckligt lottad att jag vaknar av att min hund ligger med sitt huvud på min mage. Det är kärlek det. Eller så är det ”mamma gå nu upp! Vi ska ut och kissa och du ska göra en massa grejer som vanligt.” Jag gjorde en dubbel tolkning av det där och gick upp. Vi fick en grådaskig promenad i ett milt Halmstad.

Under promenaden på morgonen hinner jag alltid bearbeta mängder av saker som har hänt under veckan. Måste säga att det är en av de bästa saker som finns. Det är bäst trots att det innebär tidiga morgnar och inte alltid roligt väder. Men ack så nyttigt för själen i en mångsysslare.

Jo, jag är ju mångsysslare. Ni som känner mig vet att jag alltid har många järn i elden och att jag har svårt att sitta still. Nu i veckan har jag hunnit med en hel del saker. Jag går som bekant fortfarande på endorfiner från Vasaloppet och har därmed en otrolig energi. Jag har hunnit jobba med radiosport i onsdags, jag har deltagit i två saker som har med politiken att göra, jag har såklart varit lärare och idag ska jag hämta min nya älskling i Göteborg. Jag ska hämta min nya vän och kompanjon – min nya cykel för Vätternrundan.

Så för att inte förspilla all min dyrbara tid så är det nu dags att stoppa in hunden i bilen, lasta in cykelstället och sen ge sig av till Uddevalla för att påbörja nästa steg i en svensk klassiker.

/Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *