Kategorier
Politiska tankar

Hemvårdsnämnden – första besöket

Politiker och Vasaloppsåkare inom spannet av fyra dagar!

Det är alltid roligt att testa på nya saker. Den här veckan har varit sprängfylld med spännande grejer. Jag tog mig från Berga By till Mora och jag satt med i sammanträdet i Hemvårdsnämnden. Två saker som jag aldrig tidigare har provat.

Det var till en början nervöst att delta i sammanträdet. Jag representerar ju Vänsterpartiet som i den här nämnden bara har en ersättarstol. Det betyder att jag inte får rösta för eller emot något under våra sammanträden. För min del hade jag hellre suttit som ordinarie i nämnden. Men nu är läget som  det är och jag tror och hoppas att jag kan föra en politik som ändå kan göra skillnad.

Jag ska besöka Alla hjärtans hus måndagen den 19:e mars klockan 18.00-19.30. Det ser jag verkligen framemot.

Trevlig helg:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *