Kategorier
Bara jag

Att vara eller att inte vara – betyder det jämt eller bara ibland?

Ibland undrar jag hur jag tänker. Jag har mängder av uppdrag utöver min 100% tjänst som lärare och ändå så måste jag vara med överallt. Det intressanta med det här att vara med överallt är inte att jag känner mig tom utan, utan det är snarare att allt är så himla roligt att jag har svårt att låta bli.

Efter samtal med en nyvunnen vän kring mitt sätt att leva fick jag en vänlig men bestämd tillsägelse om att jag faktiskt måste varva ned ibland. Det var lite skönt att någon satte ned foten och sa nu får du lugna ned dig. Och ja, jag vet att ni är fler som har sagt till mig men det krävs visst en alfahanne för att jag ska lyssna.

Snart är veckan slut och helgen är här. Jag ser verkligen framemot att träffa mina goda vänner. Så i helgen blir det annat än bara jobb för min del.

Men om ni saknar mig för mycket, ratta då in 97.3 och P4 Halland. För då är det semifinal i volleybollen mellan Falkenberg och Örkelljunga.

http://www.youtube.com/watch?v=sWbsKgVXtM0&feature=related

För er som vill bli lite peppade inför matchen.. Kolla in länken ovan. Det är Dante Amaral – en grym brasse:)

Sov så gott!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *