Kategorier
Bara jag

Utanför mitt fönster skäller hundarna…

Det är fredag och tröttheten har kommit på besök. Dock är jag inte förvånad eftersom tröttheten kommer på besök varje kväll klockan nio. Igår kom den redan halv nio och vid kvart över så låg jag och sov. Att sova är en förutsättning för att man ska må bra här i livet. Och det gör jag så gärna i dubbel bemärkelse:)

Första hela arbetsveckan är nu avklarad och det har gått ganska så bra måste jag säga. Vi har tagit emot eleverna och nästa vecka kör vi igång ordentligt med schema och lektioner som vanligt. Det ska bli roligt att få komma igång med allt. Det som jag tycker är mest spännande med att komma tillbaka efter sommarlovet är att se hur alla goa elever har mognat och utvecklats under sommaren.

Men nu är det fredag och hundarna busade utanför. Det är härligt att komma hem till de små liven och få en massa kärlek när man är utpumpad efter jobbet.

Imorgon ska jag titta på ett till hus eftersom det huset som jag har bjudit på inte har fått verken ja, nej eller kanske ifrån säljaren. Tydligen så bor säljaren på Öland och det är exmaken och deras ena barn som bor där. Men mäklaren skulle ringa mig i helgen. Så vi får se hur det blir. Men efter visningen på det andra huset så ska jag och Larissa åka och plocka kantareller och bara njuta av skogen och dess invånare:) Håller tummarna för att det inte ska regna så mycket.

Idag eller rättare sagt igår så insåg jag att människor i min närhet tror att de inte får leva som de vill för att jag allt för ofta har berättat om en annan livsstil. Min livsstil går ut på att äta ekologiskt, sova 8 timmar per natt och träna regelbundet. Med maten så vill jag inte stoppa i mig raffinerat socker och andra produkter som kan skada mig. Men för det säger jag inte att DU får göra som du vill. Dessvärre har jag nog låtit så indirekt eftersom jag bryr mig så mycket om andras hälsa. Men som en klok man en gång sa (Miran Kajtna) ”Don’t put your nose in to other peoples business, they don’t want your help unless they ask for it” Jag har lärt mig min läxa och det är ok. Nästa gång så ska jag inte vara så tjurskallig. Kanske ska jag tro på honom direkt och inte testa först. Han har ju haft rätt förr.

Live in the Now! Enjoy the Now! You can’t live in the past and you can’t live in the future…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *