Kategorier
Blogg Hälsa

Soltimmar

Höst

 

Det är en mörk tid nu i ett par veckor till (tror jag), såvida inte snön kommer tidigt i år. Och det är viktigt att inte tappa bort sig och känna att allt är nattsvart. En tanke som inte känns helt obekant med tanke på att vi knappt har haft några soltimmar de senaste veckorna.

Människan är väldigt beroende av att få i sig rätt mängd vitaminer och mineraler. Och just Vitamin D3 kan vara svårt att ta upp nu när vi knappt har någon sol alls.

Men jag vet att kosttillskott kan bli en dyr historia. Och för några år sedan satt jag och köpte de flesta via Amazon och andra sidor. För i de flesta hälsokostbutikerna så kostar allt skjortan och de har inte rätt innehåll. Men så hittade jag Iherb.com via en vän. Och detta har varit en öppning för mig.

Så, för att du inte ska deppa ihop i höst så ska du få en länk som kommer att ge dig en rabatt på ditt första köp. Och anledningen till att jag kom på att jag vill hjälpa till, är för att idag fick jag mina favoritprodukter levererade: Rhoidola Rosea, Ashwagandha, Hcl och Probiotika. De två första är väldigt bra för att känna sig avslappnad i vårt stressiga samhälle. De två andra är för att kunna stå emot förkylningar och få en bra tarmflora helt enkelt.

http://www.iherb.com?rcode=LBP431

 

NOW-04754-3NOW-04603-9

 

Nu är det dags för mig att fortsätta att vila mig i min soffa. Men jag hoppas att jag kunde vara till lite hjälp idag åtminstone.

 

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *