Kategorier
Blogg Hälsa

The Autoimmune Summit

Hej!

Jag måste få rekommendera en riktigt bra grej. Jag som ni vet älskar att lära mig nya saker. Och genom att jag för några veckor sedan intervjuade Alejandro Junger så fick jag reda på att The Autoimmune Summit skulle äga rum nu i November. Intervjun med Alejandro Junger kommer i december. Håll utkik!

Det som händer är att det finns fem föreläsningar per dag som är gratis och när dagen är förbi så har man missat dem. Men jag försöker själva att hinna med så många som jag kan. Ibland lyssnar jag på dem via mobilen när jag är ute och går, och ibland via datorn på kvällen innan jag ska släcka lampan.

För ett tag sedan läste jag Dr Mark Hymans bok The ten day detox och blev helt förälskad. Nu var dr Hyman en av de första på den här summiten och hans föredrag var ruskigt bra. Detta är funktionell medicine när den är som bäst. Alla doktorer tänker holistiskt (på helheten) och det är värt att lägga lite extra tid på det här.

The Autoimmune Summit (free, online event!)

  • Mark Hyman, MD, A Functional Medicine Approach to Autoimmunity
  • David Brady, DC, ND, The Role of Infections in Autoimmunity
  • Alejandro Junger, MD, How to Detox in the Modern World
  • Jeffrey Smith, GMOs and Their Role in Leaky Gut, Inflammation, and Autoimmunity
  • Sarah Ballantyne, PhD, The Problem with Grains and Legumes in Those with Autoimmunity
  • Stuart Nunnally, DDS, A Biological Dentist’s View of Autoimmunity
  • Jeff Bland, PhD, Why Autoimmune Disease is Not “Being Allergic to Yourself”a

 

Jag ser väldigt mycket framemot att lyssna på dag 6 där Dr Datis Kharrazian ska berätta mer om Sköldkörteln. Jag läste hans bok för ett bra tag sedan nu och jag är övertygad om att mera ny forskning på ämnet har kommit fram sedan han skrev den boken.

Day-Six-Banner

 

Men nu idag så kommer det många andra väldigt duktiga talare. Och helgen kommer att bli fantastisk med bland annat dr David Perlmutter.

Day-Five-Banner

 

Men missa inte att ta chansen. Och är det så att ni missade några. Så gör det inget. Man kan köpa dem i efterhand och ladda ned dem och titta på dem när man har tid istället.

Facebook-Cover

 

För att ta er till registreringen så klicka på den här länken nedan.

https://dm186.isrefer.com/go/summitreg/JustLotta/

 

Ni kommer inte att ångra er. Det är ruskigt bra och jag tror att ni kommer att tycka att det är otroligt lärorikt. 

 

lov

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *