Kategorier
Blogg Hälsa Podcast

Podcast- äntligen mera löpning

Podcast med Magnus Gustafsson -Äntligen mera löpning

Åren och dagarna går och nu har Magnus fyllt 40 år. Och han har tillskillnad från hur han har gjort tidigare, nämligen att göra tvärtom. I dagens avsnitt, trots vissa tekniska problem, så visar det sig att vi har kommit ganska så långt i ”helrenoveringen” av Magnus.

Vi utmanar även en beachvolley kollega som heter Björn Huitfeldt inför beach 2015. Björn kallas för Lillhunken och Magnus utmaning är att såklart vara snyggare än Björn.

Bilden är hämtad ifrån http://malinlinde.blogspot.se/2012/08/about-camera-awareness.html

179556_446164108761496_1154339269_n

 

 

I dagens avsnitt lär jag Magnus om konsten att räkna kalorier utifrån BMR och TDEE, något som jag inte gör med alla mina klienter såklart.

Vi hoppas att ni ska tycka att det här avsnittet var bra. Och är det, det första avsnittet som du hör så börja gärna om med vår pilot för att själv se vilka framsteg som Magnus har gjort.

Vi tar upp coach John Meadows i podcasten då jag inspireras av hans upplägg: http://mountaindogdiet.com

Vill du komma i kontakt med mig för träningsprogram, kostupplägg, mental coachning eller att sätta upp mål och få lite vägledning eller någon att prata med? Skicka mig ett mail på: lotta@justlotta.se Jag svarar inom 24 timmar på alla mail.

JustLotta_webb get fast cash now no credit check

Ett svar på ”Podcast- äntligen mera löpning”

Detsamma bästaste du! tack för allt igen! Vi tycker alla att det är så mysigt när du är hos oss! Vi får planera in nåt snart igen! Källaren är så fin nu. Tyvärr har vi ej hunnit iväg med allt skräp eftersom barnen blev sjuka. Jag har nu flyttat ner alla verktyg och Roberts lådor utom verktygstavlan till källaren från förrådet uppe. Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *