Kategorier
Blogg Hälsa

Förebilder!

Alla har vi förebilder, hoppas jag! Och jag har väldigt många. Jag har politiska förebilder, frihetskämpar, eldsjälar, vardagshjältar och så har jag Lori Bowen. Detta inlägget handlar om henne.

Första gången som jag såg henne i filmen Pumping Iron the women så visste jag att det var just den energin, det goda hjärtat och den fysiken som jag alltid har haft. Jag gillar människor som bryr sig om andra och som är ödmjuka. Vid ett tillfälle så säger hon att hon vill vinna för att hennes kille inte ska behöva dansa för pengar mer. Hon vill rädda honom från ett jobb som han inte vill ha. Senare i filmen så berättar hon för Rachel hur mycket hon ser upp till henne och att det för henne känns så surrealistiskt att de ska stå och tävla på samma scen.

Jag gillar människor som inte bara fokuserar på sig själva. Jag gillar människor som faktiskt tar sig tid att lyssna och se andra. För världen är trots allt full av andra än dig själv. Vi alla har glada och ibland oxå otroligt besvärliga stunder. Och att stanna upp och fråga hur någon mår trots att du egentligen inte har tid kan vara så otroligt värdefullt.

Jag vet hur det är att vara målinriktad och jag vet hur det är att kämpa. Men något som jag aldrig glömmer är vilka som har hjälpt mig dit jag är och jag glömmer inte bort de människor som jag har runt mig och tar dem för givet. För mitt liv handlar inte bara om mig.

Så idag, på alla hjärtans dag, vill jag säga en sak; ta hand om varandra VARJE dag!

Och inom en snar framtid så kommer jag att se ut så här:

wpw-16 lori bowen

 

 

Och just nu ser jag ut så här:

2014-08-11 17.03.09

 

 

Jag har en bit kvar. Men fasen vad snygg hon är den där Lori Bowen:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *