Kategorier
Blogg Hälsa

Mötet med Esther Blum

Det kom ut en bok som jag bara var tvungen att läsa. Så, jag gick till biblioteket i Halmstad för att se om de kunde ta hem den. Och med så himla bra service som de har så tog de hem den. Vilken bok pratar jag då om? Jo, ingen mindre än ; Cavewomen don’t get fat av Esther Blum.

Jag hade innan jag läste den läst hennes tredje bok The eat, drink and be Gorgeous project. Esther skriver på ett väldigt härligt sätt. Hon leker med ord tex. K.I.S.S som vi brukar säga betyder: keep it simple stupid, så säger Esther Keep it simple sexy eller något liknande. Och hela hennes ton i boken är väldigt glad, bestämd och helt fantastisk.

Esther är otroligt kunnig och hennes bok ger en väldigt bra introduktion in till det som vi jobbar med när vi jobbar holistiskt och med Paleo.

Nedan kan du se den intervjun som jag fick göra med den här skönheten. Och håll dig uppdaterad för snart släpper Esther ett nytt projekt och genom mig så kommer ni att få reda på när, var och hur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *