Kategorier
Blogg Hälsa

Frisör utan gifter!

God morgon!

För mig är det viktigt att leva rent och hälsosamt. Det har inte alltid varit så utan jag har precis som alla andra gjort val som har satt sina spår i mig och i min kropp. Och man bestämmer helt själv när man är redo att göra en livsstilsförändring. Men en förändring kan aldrig bli påtvingad.

Somliga gör förändringar när de har nått botten och det inte finns något annat val. Andra gör förändringar på grund av ett snabbt uppvaknande, men de flesta av oss är för bekväma i att göra som vi alltid har gjort. Och för dem som är bekväma med hur man alltid har gjort blir ofta rädda när någon i ens omgivning helt plötsligt gör något nytt.

Men att göra en förändring behöver inte alltid vara så dramatiskt. Man behöver inte kasta ut allt man äger och har för att sedan köpa nytt som är mer miljövänligt. Man kan ta små steg som sedan leder till en förändring. Och oftast så börjar det första steget i tanken.

Ett första steg kan vara att gå till en frisör som inte använder ammoniak i sina produkter. Och genom att du vistas i en miljö som inte använder farliga kemikalier så tar du hänsyn till:

  • Frisören som arbetar
  • Till de andra kunderna
  • Och till miljön

Det är därför som jag klipper mig på Pause i Halmstad. Det är stans ända ekologiska frisör. Och känslan av att det inte sticker i näsan under klippningen eller behandlingen är fantastisk. Och fint blir det med:)

www.pausehalmstad.se

Pause frisör

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *