Kategorier
Blogg Hälsa

Motivationsresa till London

God morgon!

Visst är det väl härligt att vakna och vara fylld av energi? Det är i alla fall min känsla när jag gick upp i det kalla rummet på mitt hotell i London. För trots att natten har varit ruskigt kall så har jag sovit gott. Många tankar har snurrat i huvudet och jag har fått mera inspiration i det jag redan gör.

Klockan 05.10 ringde klockan hos en vän i Malmö. Och 05.40 satt vi i bilen till Malmöstation för att jag sedan skulle ta tåget till Köpenhamn. Väl i Köpenhamn så flöt allt på bra. Förutom att jag glömde mina kära vantar innan vi skulle stiga på flyget. Jag hoppas att jag kan återfå dem idag när vi har landat.

Själva flygturen gick bra och piloterna överraskade alla på Heathrow när de landade 30 minuter före utsatt tid. Och det var bra tänkte jag, men vi fick inte gå av planet för det fanns ingenstans för oss att parkera. Nåväl, av kom vi ju. Och sedan tog jag olika tunnelbanor för att åka till Albany Club där jag skulle träffa Chris Heron och hans team.

Med andan i halsen staplade jag in på Albany Club. Och där möts jag av värme, leenden och hjälpsamhet. Det kunde inte börja bättre. Stina såg till att jag kunde byta om och därefter hade jag en session med Chris. Vi gick igenom min kropp i en Biosigniture. Och vi diskuterade mina nuvarande upplägg, jag fick kontakter till häftiga och kunniga människor inom olika specialområden (funktionell medicine). Och genom mötet så fick jag en first hand experience av att få en konsultation av en kille med högt anseende och 17 år i branschen. Och jag måste ge mig en klapp på axeln där. Vi jobbar likadant. Och det känns skönt.

Vi bestämde att han skulle maila mig alla detaljer. Jag ska ju gå min första bikinitävling i maj, och trots att jag äter rent och i rätt propotioner, så har jag fått en förhöjning av TSH. Vilket som vi diskuterade om nog har med gifter. För när jag bodde i Bollerup så filtrerade jag det vatten som jag drack. Men det vatten som kroppen absorberade när jag duschade var nog ganska otjänligt. Och det finns stor chans att dessa gifter sitter kvar i mina fettvävnader. Så varför tror vi att det har att göra med min sköldkörtel? Jo, när min kropp blir totalt röd från topp till tå av 5 minuter i en dusch, trots att jag inte duschar särskilt varmt. Då kan jag med säkerhet säga att något var fel. Och detta utsattes jag för i ca 6 månader. Och då jag tränade ca 4-5 gånger i veckan så blev jag utsatt för det dagligen. Så när jag i förra veckan gjorde en dotox som jag mådde skit av. Då blev jag nog av med en del.

Efter att jag hade träffa Chris så fick jag träffa David. Vi gick igenom mina obalanser i bland annat fötterna och i ryggraden. Det var otroligt spännande. Och metoden kallas AiM. Och det är något som jag ska investera tid i att utforska vidare. Han hjälpte mig med olika små justeringar att förändra hur jag går så att inte allt korrigeras i höfterna som det gör nu. Min vänstra fot var den som var mest skadad. Och den var svårast att hantera. Men efter behandlingen så var det som att gå på moln. Känslan var helt fantastisk.

Så, tisdagen den 11 mars var helt grym. Jag ser framemot fortsatt samarbete med det härliga gänget på #shapingchange med Chris Heron i spetsen. Vill ni veta mer om vad det här teamet gör så gå in på deras hemsida: http://shapingchange.co.uk

I nästa inlägg så ska ni få se hur det gick med min träning med oraklet Phil Learney och lite videos från gårdagen med Chris Heron, David Jarvis, Stina Egeberg and Matthew Gardner.

#justlotta #shapingchange #back2basic #chrisheron #charlottzsoldos

DSC01303

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *