Kategorier
Blogg Hälsa

Holistisk kollega i Halmstad

Äntligen händer det!

Jag har länge sökt någon som brinner för ett holistiskt tänk inom fitness och personlig träning i Halmstad. Men det har varit nästan lönlöst. Man behöver kollegor som man kan bolla tankar och idéer med. Människor som man kan dela litteratur och forskning med och som ser hälsan som en långsiktig del i livet och inte bara hetsbantning för att nå kortsiktiga kroppsliga mål. Och nu har jag hittat honom. Han heter Erik Lindqvist och han har studerat biomedicin på Högskolan i Halmstad.

Funktionell medicin och holistisk hälsa för mig är A och O för att må toppen. Jag brukar se mig själv som en detektiv när det gäller att komma fram till underliggande orsaker till att människor mår som de gör. Och det finns sällan några alldeles enkla svar. Det som är roligt med att Erik är inne på samma spår är att jag har någon som fattar vad jag pratar om när det gäller allt ifrån endokronologi till epigenetics och kosttillskott för att lindra/förhindra uppkomsten av olika sjukdomar. För att nämna några delar. Jag skulle kunna göra en lista. Men jag tror att jag låter bli för den här gången.

10680066_1120461514634997_1175504918940063850_o

Jag snodde en bild från Eriks Facebook-sida. Jag hoppas att han inte misstycker:) Vill man kontakta Erik så kan man nå honom på hans mail: bodycompcoaching@gmail.com Han har haft framgångsrika fitnessatleter liksom vanliga människor som du och jag:)

 

I september så åker jag till London en sväng för att lyssna till Phil Learney igen. Jag älskar hans föreläsningar som varar en hel dag. De är fullspäckade med motivation, inspiration, information och ödmjukhet. Så, jag har höga förväntningar.

 

 

 

JustLotta_webb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *