Kategorier
Blogg Hälsa

Hälsan kommer först!

Kära läsare, klienter, familj och vänner!

På torsdag är ni hjärtligt välkomna till Söndrums bibliotek för att lyssna på min föreläsning ”Hälsan kommer först”.

Jag är otroligt glad över att få chansen att få nå ut med mitt budskap om holistisk hälsa att jag vill genom min föreläsning stötta Stefan ”Stiffe” Bernholm i hans arbete ”Beachvolle/Volleyboll mot Cancer”. Så ni som kommer på föreläsningen. Ta gärna med er lite växel för att skänka till insamlingen som Stefan drog igång i samband med att han har fått en cancer som han kommer att dö av.

Jag har känt Stefan i många år från att ha spelat beachvolley. Han har alltid brunnit för sporten och vi är otroligt många som har fått ha haft underbara somrar tack vare hans engagemang. Och när han fick beskedet att han hade cancer så ville han bidra till forskningen och startade därför en egen insamling tillsammans med cancerfonden.

Anledningen till att jag tycker att Stefan och hans projekt passar bra in i min föreläsningen är för att: Är det någon som vet hur man ska göra med sina tankar i en negativ situation så är det Stefan. Hans engagemang i Beachvolley mot cancer och hans positiva inställning är nog en bidragande anledning till att hans cancer har gått tillbaka genom cellgifterna. Och trots att han har otroligt ont och lider varje dag så sprider han en värme som är fantastisk. Om hälften av världens befolkning hade haft hans inställning så hade vi haft en fantastisk planet att vara på.

Det är därför som jag vill dela den här kvällen med honom. Även om han inte är där fysiskt.

Klicka på länken för att läsa mer om Stefan och hans arbete med Beachvolley mot cancer.

http://www.expressen.se/gt/stefan-41-kommer-att-do-ganska-snart/

Inspirationsföreläsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *