Kategorier
Blogg Hälsa

Föreläsningen

Hej läsare, vänner och samarbetspartners!

Jag har inte glömt bort att skriva om föreläsningen. Jag har bara haft fullt upp med annat. Jag hade gärna lagt upp bilder från föreläsningen, men tyvärr så är alla bilder som togs av en väldigt dålig kvalitet och det hade inte varit rättvist att lägga upp dem här.

Jag tyckte att det var otroligt roligt att träffa alla nyfikna människor som kom. Och det stora intresset för helhetshälsa var uppfriskande. Jag gick igenom de 6 grundpelarna i vad holistisk hälsa är och under föreläsningens gång kom det nyfikna frågor.

Jag blev efter föreläsningen intervjuad av Radio Halland och jag och och Katinka hade ett härligt och givande samtal. Intervjun kommer att sändas i Sveriges Radio P4 – Carlsson och Co den 28 maj kl 10.33 -11.00

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=128

Fortsättningsvis så är det planerat med en föreläsningsserie på Studiefrämjandet till hösten. Och just nu planerar vi dagar och tider. Tanken är att jag ska gå in mer på djupet i alla de sex grundpelarna när det gäller holistisk hälsa, och jag hoppas att nyfikenheten kommer att vara lika stor till hösten som den var nu i vår.

Tack alla 60 deltagare som kom och lyssnade, tack till bibliotekspersonalen på Söndrums bibliotek, och tack alla vänner och stöttepelare som gjorde det här möjligt.

lov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *