Kategorier
Blogg Hälsa

Insamlingen Beachvolley mot Cancer

Jag hade som bekant en föreläsning för 60 personer för ett par veckor sedan. Och under föreläsningen så använde jag mig av Stefan Bernholm som ett exempel på en person som överkommer det mesta genom hur han tänker. Jag är otroligt inspirerad över hur han alltid lyckas vända en dålig erfarenhet till en positiv (i det här fallet) rörelse. Han har i många år varit förknippad med sitt stora och gedigna arbete med Beachvolleyn i Sverige. Och många somrar har för många varit minnesvärda tack vare Stiffe.

När jag träffade Stefan under EM-kvalet i Halmstad (damerna spelade) så ville jag ge något tillbaka till honom. Jag ville visa min uppskattning för hur han genom sitt engagemang har berört så många. Och då föddes idéen att samla in pengar till Beachvolley mot Cancer på min föreläsning.

Vi fick ihop 350 kronor och dessa är insatta på rätt PlusGiro konto. Jag kommer fortsättningsvis att ha insamlingar då jag talar inför en publik. Dels för att det är viktigt att vi hjälps åt, och för att jag vill göra något för Stefan i hans arbete.

2014-05-28 10.03.38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *