Kategorier
Blogg Hälsa

Esther Blum’s Paleo Chic Project

Hej vänner!

Jag är glad att jag kan få presentera att min kära vän och kollega Esther Blum har dragit igång ett helt nytt projekt. Och som ni alla vet så älskar jag själv att äta mat som är Back2Basic. Med det menar jag att man inte äter mat som andra människor har fixat och trixat med innan den kommer hem till oss.

Esther Blum har satt ihop en liten text som förklarar vad själva programmet har för syfte och vilken hjälp du får. Om du sedan känner att det verkar intressant så klickar du bara på länken som finns här på bloggen och den tar dig direkt till hennes sida.

Jag och Esther är väldigt glada över att detta äntligen drar igång. Och jag ser det som en stor ära att få vara den i Sverige som har möjligheten att ge andra här en chans att få lära er av henne.

 

Are you ready to make some positive changes in your nutritional habits so that you can sport your leanest, most gorgeous body this summer AND feel great at the same time?

 

Esther Blum just released a FREE video series called {{Foundations of Gorgeous: A Paleo Chic Challenge}}. This series is packed with great advice from emotional eating to planning your meals.

 

To go along with the video training, Esther is issuing you a challenge:

 

Using her shopping list and videos as a guide, make a few small changes to your diet for one week by replacing some unhealthy foods with foods on the Paleo Chic list. Then see how this makes you feel.

 

http://www.livinggorgeous.com/partners/idevaffiliate.php?id=103

Klicka på länken för att vara med på banan när allt snart drar igång på tisdag!

lov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *