Kategorier
Blogg Hälsa

Halmstad Sommarradio

Sommar, sommar och sol, havet och vinden och doft av…. regn?

Sommaren har startat lite grådaskigt måste jag säga. Jag tog de två första veckorna på min semester som rena rama sova-ut-och-gör-klart-det-som-inte-har-hunnits-med-dagar. Men jag har hört ett rykte om att sommaren är på väg och att den ska anlända på torsdag. Men redan nu idag på eftermiddagen så fick vi njuta av några soltimmar.

Det är förresten kul att hålla igång hjärnan även när man är ledig. Och om jag kallar mig själv bokmal en valkig vecka så är det inget i jämförelse med hur jag är på semestern. Jag känner mig nästan som en plog på en åker. Jag plöjer bok efter bok och för varje som tar slut så vill jag läsa två nya. Det är lite av tjusningen med att läsa. För en bok leder oftast utsökt till en annan och så håller det på.

Det här inlägget ska inte bara handla om hur roligt det är att läsa eller hur jäkla förträfflig jag tycker att jag själv är. För jag fattar såklart att det sticker i ögonen på folk. Det där med att vara så satans duktig. Vem orkar? Men vi lever olika liv. Jag har inga barn och jag lever i ett hushåll med en vuxen och en hund. Det gör att mitt liv är raka motsatsen till den som har ett, två eller tre barn. Jag äter när jag är hungrig. Jag sköter mig själv. Jag behöver inte serva en hel familj. Det är därför som jag kan ta mig tid till all min läsning. Men jag hade gärna haft småttingar som hade sprungit runt mina ben. Jag fullkomligt älskar att vara med min systerdotter. Hon pratar, skrattar, springer och busar. Och det värmer i hela hjärtat att se hur hennes personlighet utvecklas. Och jag har full förståelse för min gravida lillasyster att det tar på krafterna. Inte för att hon klagar, mer att hon får vara ett exempel på att vi lever olika liv.

Så, när jag fick frågan om att vara med i Halmstad Sommarradio och fick välja ämne så valde jag ”hälsa och balans”. Två ämnen som är så svåra att uppnå i ett hektiskt liv. Och vi alla har olika mål och förutsättningar för att uppnå SIN optimala hälsa och få SITT liv i balans. För vad som är balans för dig är kanske obalans för mig. Det är en subjektiv upplevelse precis som med allt annat i livet.

Jag och Katharina växlade djupa samtal med skön musik och jag hoppas att du i framtiden rattar in 88.6 på din radio eller går in på Hallandspostens hemsida: http://hallandsposten.se/sommarradio

11659472_1621173371458767_3334135036719745836_n

 

 

Vi hörs!

 

2015-06-15 18.22.42-1

As of Tuesday, he had not distinct who will first the secondment preseason stake, fronting Jacksonville on Saturday duwestern.org It is profitable to shun the engagement of prodigal words options I prize your reliable coming that doesnt unembellished the companies from veto comments

|

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *