Kategorier
Blogg Hälsa

Duktiga klienter gör en tuff resa!

Söndag 2014-07-06

Idag vill jag berätta hur stolt jag är över mina klienter. Det är sommar och de gör ett riktigt bra jobb. Det är vissa tider på året som det är lättare/svårare/mindre motiverande osv att göra saker på. Det krävs mycket inre motivation, karaktär och uppmuntran för att göra en livsstilsförändring. Och man kommer att göra misstag, det kommer att vara tufft och ibland vill man ge upp.

Men mina tappra klienter ger inte upp. De fortsätter att ånga på och de gör fantastiska framsteg. Det är mycket som de måste lära om, utveckla och våga. Men så är det med allt. Jag har själv gjort precis samma resa.

Skanningsbild 21
2003 New York

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om ni lägger märke till magen så är den nästan gravidrund. Och jag kan säga att som 23åring så mådde jag verkligen skit. Jag var i USA i ett år och när jag kom hem så vägde jag 78 kg.

Och det tar lång tid att skaffa en ny och bra vana. Men det tar bara 3 dagar att ramla tillbaka in i en gammal dålig vana. Det är därför som det är så viktigt att ha bra människor runt sig.

Det är med rätt kunskap och goda vanor som jag som 34åring kan få så härliga resultat, energi och livsgnista som jag har.

Allt är möjligt!

Ej nerbantad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *