Kategorier
Blogg Hälsa Podcast

Coach Sunday – kroppsideal

Hej!

I dagens avsnitt av Coach Sunday så valde jag och Sarah en ny outforskad väg i våra samtal. Vi gav oss på kroppsideal som ämne. Kroppsideal som är olika för olika människor beroende på vad de själva vill göra med sina kroppar. Och vad som motiverar och inspirerar vissa kan provocera och irritera andra. Och det är här som vi får gå till oss själva.

Jag säger i podcasten ”jag kan bli trött och irriterad på alla som så fort de har tränat ska lägga upp en rumpbild på instagram” och då fick jag göra en Byron Katie på mig själv ”Jag blir så trött på mig själv som efter jag har tränat måste knäppa en rumpbild som jag inte lägger ut på instagram, bara ibland:)”… Alltid lär vi oss något.

Vi hoppas att ni ska gilla vårt program!

Coach Sunday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *