Kategorier
Blogg Hälsa

Att göra en resa

Alla gör vi en resa, både en inre och en yttre. Men målet bestämmer du helt själv!

Eller är ditt mål förutbestämt? Får du den hjälp som du frågar efter? Vågar du be om hjälp?

För ett år sedan skrev jag ned vad jag ville förändra i mitt liv. Jag gjorde ett så kallat Passiontest. Länk finns längst ned på sidan. Jag skrev utifrån vart jag var i livet just då. Och för en månad sedan så insåg jag att jag faktiskt hade nått tre av fem mål. Och förmodligen var det inte dags för mina två sista mål. För kanske hade livet bestämt att jag skulle gå en annan väg.

Vet du vilken som är din väg? Lyssnar du på signalerna från ditt inre väsen? Eller gör du som andra vill?

Varför ställer jag så många frågor? Jo, för att jag ställer dem till mig själv. Och för att stress som man får genom att försöka att leva upp till andras förväntningar blir en otroligt jobbig börda att bära på. Och i mitt tycke inget som man ska ägna någon tid till. Jag hoppas att var och en följer sitt eget hjärta.

lov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *