Kategorier
Politiska tankar

Att få känna att man lever!

Hej kära bloggläsare, vänner och bekanta!

För att få en känsla av mitt inlägg: http://www.youtube.com/watch?v=1lyu1KKwC74

Livet kan verkligen vara bitterljuvt och den här veckan har bjudit på just det här fina. Veckan började med att min PT åkte tillbaka till Slovenien och det blev tomt. Alla utmaningar som han hade utsatt mig för den veckan han var här är oförglömliga. Hade han stannat en vecka till så hade nog fler saker i mitt liv rensats ut. Det som han tog tag i var min kost och min träning och nu jobbar jag med det här på egen hand. Men det är mycket svårare att göra det själv än när man är två.

Sedan var jag med om det mest konstiga någonsin. Jag skulle sätta in lite födelsedagspengar på Nordea på Brogatan i stan. När jag kommer med kontanterna lite innan fyra på eftermiddagen så har de inte kontanthantering. De har inte kontanthantering på en bank. Det var det mest idiotiska som jag har hört. Jag fick knata över till Forex för att sätta in pengar på Nordea. Vilket jäkla skämt!

Idag satt jag först och vaktade Nationella provet i Svenska B och därefter satt jag i hemvårdsnämnden på sammanträde. Det var bara en tidsfråga tills borgarna (Moderaterna) skulle lyfta ämnet om att låta andra vinstdrivande företag komma in som aktörer på våra äldreboenden i stan. Detta betyder att tjänstemännen nu ska sitta och räkna på vad saker och ting ska kosta och lägga all energi på det istället för att fokusera på den verksamhet som vi faktiskt bedriver i kommunen. Jag tillsammans med Sossarna reagerade alla starkt men ingen av oss var väl vidare överraskade. Det var en tidsfråga helt enkelt. Det är ju ingen nyhet att Borgarna vill sälja ut välfärden.

Så eftersom vi inte har majoritet i nämnden så blev vi nedröstade och tjänstemännen ska nu undersöka läget. Det är så sjukt frustrerande att våra samhällsmedborgare röstar på partier som inte vill ta hand om dem när de går i skolan, blir sjuka eller blir gamla. Vart är vårt samhälle på väg egentligen?

Jag är en stolt vänsterpartist som alltid kommer att strida för andra och mig själv. Strida för en värld med mera rättvisa och medmänsklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *