Kategorier
Politiska tankar

Ekologisk affär i Halmstad

Hej kära vänner!

Jag vill genom min blogg undersöka om det finns ett intresse för en affär med bara ekologisk mat i Halmstad.

Jag skulle vilja att ni tog er tid att svara på några frågor. Dessa svar kan enklast skickas till min e-mail – lottazsoldos@yahoo.se

1. Om det skulle finnas en affär i Halmstad som endast sålde ekologisk mat. Skulle du då välja den framför andra? Ja . Nej . Kanske

2. Vad skulle avgöra om du väljer att handla?

A : Priset är något högre än på stormarknaderna, men allt är ekologiskt och närodlat. Handlar du?

B: Läget på affären? Vart vill du att den ska ligga?

3. Hur ofta skulle du handla ekologiskt?

Tack på förhand:)

13 svar på ”Ekologisk affär i Halmstad”

Hej Lotta jag åker till Göteborg 2 ggr/månad och handlar för sådär ca 1000 kr/gång i Fram en affär som endast har Ecologiska varor!!! det gillar jag att kunna handla utan att lus läsa ingredienserna som man annars alltid måste för att undvika alla E:er och annat konstigt som ofta är tillsatt. Jag skulle vilja att en sådan butik fanns i Halmstad eller Harplinge där jag bor såklart men tror inte att Harplinge är moget för ännu för Giftfri/icke Genmanipulerad mat….Mvh Pia Ericsson.

Hej Pia!

Jag blev väldigt glad när jag läste ditt mail. Och jag precis som du älskar att handla ekologiskt. För mig är det bara ett fåtal varor av icke-ekologisk sort som hamnar i min kundvagn när jag handlar. Jag brukar svänga förbi Mossagården nu när jag veckopendlar till Skåne under veckorna. De säljer bara ekologiska varor och rättvisemärkta produkter. För mig är det hälsosam livsstil. Och jag blir väldigt glad över att det finns fler som vill leva sunt och inte stoppa i sig e-nummer av olika slag och halvfabrikat.

Jag ska ännu en gång se över möjligheterna för att öppna min dröm i sommar. Sprid gärna i ditt nätverk om det så att efterfrågan kan göra det möjligt.

Mvh Lotta

Vår son pluggar på Högskolan i Halmstad och klagar på att det inte finns ens ekologiska citroner att handla i Halmstad. Vi handlar allt ekologiskt här uppe. Vi bor på Orust men handlar på Fram och Ekostore i Göteborg. Åker oxå 2 ggr/månad. Miljövänligt? Nej!

Hej Camilla!

Det här bekräftar ytterligare att behovet finns. Jag och min partner tittar just nu efter lämpliga lokaler i Halmstad. Jag i mitt företag av att vara hälsocoach vill att mina klienter äter god mat som är nyttig för både oss och miljön.

Tack för din kommentar:) Jag uppskattar det!

//Lotta

Hej. Jag är ny på det ekologiska men vill så mkt mer än vad jag har kunskap om. Så jag skulle vilja ha en butik i Halmstad. Gärna i Söndrum eftersom jag bor här. Håller med om detta tänk med E-nr som en annan läsare sa. Ska läsa och följa din blogg, du har mkt klokt att säga! Lycka till med en ev butik. Med vänlig hälsning, Camilla

Hej Camilla!

Vad härligt att du gillar att leve ekologiskt. Jag hoppas verkligen att det finns tillräckligt många som skulle vara intresserade av att handla av mig om det finns möjlighet att öppna en affär som bara säljer ekologiskt. Det är så himla viktigt för mig att vi tar hand om vår planet. Vi har ju bara en.

Sen är det ju riktigt roligt att du följer min blogg. Om det finns ett ämne som du skulle vilja veta mer om, tveka inte att skriva till mig. Jag tycker om att diskutera det som intresserar andra.

Jag hoppas att du får en skön dag!

/Lotta

Hej igen.
Eftersom jag vill leva mer hälsosamt hade jag gärna läst om vilka produkter du rekomenderar och var du hittar dem? Kanske en utmaning och stöd till oss läsare?

Hade också gärna läst om relationer.

Ha det bra idag/ Camilla

Hej, det vore jättebra om det fanns och jag skulle absolut handla där. Jag skulle också kunna vara med på projektet och hjälpa till med uppstarten av butiken och jobba med marknadsföringen (har ett sådant företag). Det hade varit jätteroligt att kunna hjälpa till! MVH Sofie

Hej
Är för tillfället bosatt i Göteborg och har blivit mer och mer intresserad av att handla ekologiskt. Är bortskämd med att ha en ekologisk butik i mitt område vilket jag har uppskattat väldigt mycket då jag upplever att det många gånger bristfälliga ekologiska utbudet i de vanliga affärerna ofta är slut. Till hösten är det dax för mig och min familj att flytta till Halmstad så jag hoppas verkligen att din dröm om en ekologisk butik blir verklighet så jag kan bli en trogen kund hos dig. Stort lycka till 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *