Kategorier
Hälsa

Balansen finner vi tillsammans

Lördag med sol och regn!

Ja visst gör det ont när knoppar brister.

Varför skulle annars våren tveka?

Karin Boye – För trädets skull 1935

Nu har våren kommit och vi har även fått lite sommarvärme. Det är väl fantastiskt med alla träd som har slagit ut, blommorna som blommar och det friska vårregnet som gör att våren kan få mera fart.

Det tar 21 dagar att skapa en vana och 3 dagar att bryta den. Är ditt liv fullt med stress? Har du svårt att få ihop dagen? Vilken av dina goda vanor tullar du på för att få vardagen att gå ihop? Är det att du hellre tar den där bullen för du fick inte ihop lunchen. Eller är det träningen som får stå i bakgrunden då tröttheten från stressen gör att du inte orkar.

Du och alla andra gör allt du kan för att få ihop livet. Och det är ibland riktigt svårt att hålla motivationen uppe då livet kommer i vägen. Du är inte ensam. Men du behöver kanske hjälp med att komma tillbaka till att finna goda rutiner i vardagen. Du behöver kanske hjälp med att hitta balansen, motivationen, kunskapen och strategin? Det är där du/jag har den där stöttepelaren som får oss på banan igen. Jag har två coacher i mitt liv som hjälper mig. Jag har en som hjälper mig med mitt känsloliv och jag har en som hjälper mig med min kropp. För hur ska jag kunna coacha andra om jag själv inte ständigt gör arbetet med mig själv? Jag tror att det är viktigt att vara ödmjuk om det här. För vem har alla svar? Jag har massor med erfarenhet, nyfikenhet, välvilja, engagemang och ambition att hjälpa just dig, men jag har inte alla svar. Svaren får man i mötet med klienten och tillsammans så hittar vi balansen.

JustLotta_webb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *