Kategorier
Uncategorized

Vad var det jag sa?

Det känns tråkigt att behöva läsa en ledarkrönika som beskriver hur vårt samhälle har gått från ok till ett samhälle i kris. Och det är tråkigt att behöva ta del av dessa höga siffror av en svensk befolkning som lever i utanförskap och arbetslöshet.

Det knyter sig i magen på mig när jag tyst för mig själv kan säga; vad var det jag sa?

Jag vill inte känna så. Jag vill att vi i Sverige och i världen ska ha det bra. Jag vill att vi ska ha en rättvisa mellan könen och att vi inte ska ha något klassamhälle. Dessvärre har vi börjat springa baklänges igen i Sverige. Alliansen jobbar stenhårt för att öka klyftorna i samhället. Höja pensionsåldern till 75 och de som jobbar och sliter på golvet blir utslitna och inte kan njuta av ålderns höst. De rika kan ju gå när de är 55.

Usch och fy för vad som komma skall med den här regeringen som vi har just nu. Jag hoppas att vi snart får ett vänsterstyre och att vi kan börja bygga upp vårt en gång så underbara Sverige.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/danielswedin/article14374514.ab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *