Kategorier
Blogg Hälsa

Typ 2 Diabetes

Idag skriker media ut att det har aldrig varit så många som har fått typ 2 diabetes. Och vem är egentligen förvånad?

Typ 2 diabetes är ingen folksjukdom. Det är en livsstilssjukdom. Din livsstil gör dig sjuk. Och har du fått diabetes så har du nog andra problem med. Tror människor på fullaste allvar att deras kroppar klarar allt som de stora pengajättarna vill stoppa i oss?

En av de mest intressanta citaten som jag har läst/hört från en fiktiv berättelse är det som sägs i En liftares guide till galaxen. Jag kan inte citera det rakt av men det handlar om något i den här stilen: ” Människor tror att de utsätter djur för farliga tester. Det de inte fattar är att dem själva utsätter varandra för livsfarliga tester utan att begripa ett skvatt.” Det här citatet är inte för att säga att det forskare gör mot djur är ok. Jag är totalt emot djurförsök och skulle aldrig köpa djurtestade produkter. Och det jag vill påvisa är att vi, vi människor låter de stora bolagen tjäna pengar på att vi utsätter våra barn för alla olika farliga ämnen.

Vi låter våra barn borsta tänderna i fluor. (som är totalt livsfarligt)

Vi låter våra barn äta godis med innehåll som man inte har någon aning om.

Vi låter våra barn dricka soft drinks (läsk) som innehåller så stora mängder socker i olika former att det förstör kropparna.

Vi låter våra barn äta näringsfattig mat på snabbkedjorna

Vi låter våra barn äta mat från djur som lider.

Vi låter våra barn ta medicin för att de inte kan kontrollera sina kroppar. ( Låter väldigt konstigt nu va?)

Så… vem är egentligen testkanin?

Är det konstigt att vi har barn i allt större utsträckning med Adhd, diabetes, fetma?

Tror folk på fullaste allvar att det som man stoppar i sig vill en väl, bara för att reklamen ger intryck av ”glada” människor?

VAKNA!!! VAKNA!! VAKNA!! VAKNA! VAKNA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *