Kategorier
Blogg Hälsa

Starka människor lyfter varandra!

Vad skiljer en stark människa från en svag människa?

Jo, allt handlar om mentalitet. Och märk här att jag inte pratar om muskelstyrka eller talang. Jag pratar om en människa som har en inställning om att den har ett värde och att vilja hjälpa andra. En människa som älskar att lyfta andra är en i mina ögon en stark person. Det är när man slutar att se andra som motståndare och istället ser dem som medmänniskor som man uppnår verklig styrka.

Jag önskar ofta att mina inlägg om god kamratskap, välvilja, ett holistiskt synsätt och där vi värnar om vår miljö ska ge ringar på vattnet. Och igår på Gladius så fick jag en så otroligt härlig respons.

Jag vill gärna lyfta andra människor och jag så mycket jag får tillbaka av det. Så, igår tack vare alla underbara tjejer på gymmet som peppar mig. Så ville jag ge något tillbaka. Så, jag frågade om jag fick fota dem till min hemsida. Och så roligt det var att få fota dem när de pushade sig själva. Jag hoppas att bilderna kommer att inspirerar fler till att jobba hårt för sina mål.

Utöver grymma tjejer på Gladius så finns ju mina goa gubbar med. Man kan aldrig få för mycket av Mats Leihed och Joakim Andersson:)

Här nedan tränar Denise Nordén i blått! Därefter ser vi Kajsa Wåxnäs och sista av tjejerna på Gladius ser vi Catja Bergkvist! Sen avslutar vi med Mats och Jocke:) För även om kvinnor ska stärka kvinnor så ser jag det som en självklarhet att även män stärker kvinnor:)

DSC01003DSC01002

DSC01001DSC00993DSC01019DSC01021

DSC01010

Mats Leihed

DSC00977

DSC00967

Joakim Andersson

DSC01033

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *