Kategorier
Blogg Hälsa

Idrott till 1000

God kväll!

Eftersom jag är otroligt för Fair play så blev jag väldigt glad då jag blev tillfrågad att få vara Hälsocoachen på ”Motionstjugan”. För mig är föreningslivet väldigt viktigt eftersom jag själv i väldigt många år har varit aktiv inom volleybollen. Min karriär som volleybollspelare började i Gislaved och slutade för ett par år sedan i Hylte/Halmstad.

Jag uppskattar alla eldsjälar som jobbar för att barn och ungdomar ska få utvecklas, hitta glädjen och kamratskapen i föreningslivet. Men även föreningslivet har en baksida. Och det är att istället för att ge uppmärksamhet till de som sliter, de som är goda kamrater så uppmuntrar man bara talang.

När Idrott till 1000 vill satsa på ”Månadens kompis” så hade de fångat mig direkt. För finns det egentligen något viktigare än att vara en bra vän? För visst är det kul med talang i medgång. Men vad händer i motgång? En bra kompis vill man ha vid sin sida både när det går bra och när det går dåligt. En bra kompis är den som alltid tränar hårt, uppmuntrar andra och som inte är egoistisk. En bra kompis fuskar inte och den skrattar inte åt andra som inte lärt sig alla övningar direkt. En bra kompis är den som håller ihop laget. Och jag hoppas att vi är många som kommer på ”Motionstjugan” så att vi varje månad kan ge ett bidrag till någon som är en bra kompis i klubben.

Under ”Motionstjugan” så träffas vi på galgberget där jag kör ett träningspass tillsammans med dem som dyker upp. Vi kommer att först och främst jobba med vår egen kroppsvikt. Och vi kommer att ha väldigt roligt.

Min förhoppning är att vi även får träffa barn och ungdomar från de olika föreningarna i Halmstad så att vi kan bygga broar.

Alla är välkomna och vi börjar det första passet söndagen den 30:e mars på Galgberget i Halmstad.

 

Vi genomför event under året i idrottens tecken. Här kommer ni att hitta kommande event.

Motionstjugan – Månadens kompis – Start söndagen den 30 mars 2014. 

Som ett led i marknadsföringen av idrotten och som ett led i vårt arbete mot en bättre folkhälsa och gemenskap så kommer vi att genomföra motionstjugan på Galgberget, med start söndagen den 30 mars. Detta innebär att vi kommer genomföra motionspass där alla är välkomna. Man får välja på att gå eller springa, vara med på träning med enkla pass eller bara komma dit. Passen genomförs av vår hälsocoach Charlott Zsoldos. Det kostar 20 kronor och pengarna går till ett stipendium till månadens kompis. Månadens kompis är en person som blir nominerad av lagkamrater eller ledare. Månadens kompis är baserat på ödmjukhet och vänskap och inte på prestation.

Nomineringar sker till: kompis@till1000.se med namn och motivering.

För att läsa hela artikeln gå in på den här länken: http://till1000.se/event/

För att lära känna Till 1000  hemsida: http://till1000.se

Ha nu en skön kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *