Kategorier
Blogg Hälsa

Resan!

Hej!

 

För er som undrar hur det går för Silvia så kan jag meddela att det går bra. Hon har haft det väldigt stressigt på sitt jobb och jag har sagt åt henne att hon måste sätta sig först. Bloggen får komma när hon hinner, kan och vill.

Vi har gjort en hel del livsstilsförändringar i Silvias liv och hon har snappa upp det med en otroligt fart. Hon har i sina två tidigare inlägg berättat om de tankar som har vuxit fram i henne. Och hon ser på saker och ting med nya friska ögon.

Men förtrösta inte. Hon kommer att uppdatera sina framgångar inom kort och då berättar hon säkert lite mer om vad hon går igenom just nu.

En av det viktigaste frågorna som hon jobbar med just nu är: Att kunna säga nej! Att säga nej för att man själv inte vill jobba två timmar extra utan mer betalt. Att säga nej till att ställa upp på alla kompisar trots att man är dödstrött. Att säga nej till gymmet för kroppen kan ändå inte prestera. Att säga nej till mat som gör en sjuk.

Har du lärt dig säga nej? Eller behöver du liksom oss (mig och Silvia) bli bättre på det? Fundera på när du sist gjorde något som du egentligen inte ville, och för vems skull gjorde du det?

tankar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *