Kategorier
Blogg Hälsa

God kväll sköna söndag!

Har du kunnat stanna upp i nuet och reflektera?

Tiden går ibland så fort och måstena är många. Och när ska vi egentligen stanna upp och insupa nuet och samla energi?

Min fredag var fantastisk ända tills det blev lördag natt och mitt brandlarm fick för sig att låta trots att det inte var någon brand. Djupsömnen blev ruckad och lördagen blev inte som jag hade tänkt mig. Dock var det egentligen helt fantastiskt. För jag fick en glimt in i småbarnsföräldrars sömn. Och nej, jag är inte mitt bästa jag med sömnbrist.

Så idag när livet inte hade kastat mig en ”curve ball” så smet jag och hunden iväg till Stenshuvud för att samla energi och bara njuta.

1238381_10151792371491998_1593712861_n

 

Jag brukar tänka att om livet ger mig svårigheter så betyder det att jag har en läxa att göra som jag inte har gjort. Och kanske var det meningen att jag skulle ta hand om mig och bara mig den här helgen? För tillskillnad från hur jag gjorde förr, så stretar jag inte emot. Jag följer med.

Och på Stenshuvud när jag lyssnade på en ny bok: Juger. Alejandro, Clean Gut, 14/32013 så fick jag en bra känsla av att jag är inne på rätt spår. Och ett citat som jag fastande var ”Not all doctors are healers, and not all healers are doctors”. Ha ett öppet sinne, för du vet aldrig vem som kan vara den som hjälper dig att läka. Ibland är det den man minst anar.

 

Njut av det som är kvar av dagen

🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *