Kategorier
Blogg Hälsa

Podcast kommer snart!

Hej kära läsare!

Idag spelade jag in min första podcast. Syftet med att ha en podcast är att kunna få ut kunskap till er som är intresserade på mer än de sätt som jag har använt mig av tidigare.

Jag uppskattar verkligen podcasts och jag lyssnar dagligen på riktigt duktiga människor inom olika områden. Bland annat så följer jag Phil Learney och Ben Coomber i deras podcasts. Jag tycker att det är väldigt lärorikt och eftersom jag går väldigt många promenader med min hund så tycker jag att det är väl spenderad tid att lyssna på ett nytt avsnitt eller lyssna på en bok. Jag lyssnar på ungefär två böcker i veckan och läser väl en. Och jag hinner med ett par avsnitt på olika podcasts också.

Jag tycker att utbildning är väldigt viktigt och för mig är det att lära sig då jag kan förmedla de kunskaper som jag har till andra.

Så fort iTunes har gått igenom mitt material och godkänt det (det kan ta mellan 3-5 dagar) så kommer jag att lägga länk här på bloggen, Facebook och Twitter.

 

Tills dess, tveka inte att höra av er!

/Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *