Kategorier
Blogg Hälsa

Podcast 2015

Nytt år och nya möjligheter!

 

Jag älskar att göra podcasts av många olika anledningar. Dels så gillar jag att dela med mig av det som jag själv vet och dels så är det så otroligt roligt att få samtala med alla mina gäster. Jag tänker att för dig som inte har tid att läsa eller ser på videos kan vid en promenad lyssna på ett program och reflektera lite. Kanske sådde vi ett nytt frö?

I coach Sunday serien så är det två avsnitt kvar. Två avsnitt som jag inte har släppt då det var fullt på Libsyn (där jag laddar upp programmen innan de hamnar på iTunes). Tanken är att det kommer ett program på söndag.

Jag och JP Sears ska återigen slå våra kloka huvuden ihop och köra en miniserie med 3 avsnitt. Och som det alltid är med JP, så kan allt hända under en sådan inspelning. Hans näst senaste Youtube-klipp har haft över 421.000 visningar. Så, vi är såklart hoppfulla över att detta ska få en bra spridning med.

Mike Demeter och jag ska diskutera boken som jag har fått i läxa ”the hormons diet”. Och jag är halvvägs igenom den. Jag har läst ut ett par andra böcker under tiden. Jag läser alltid 3 böcker samtidigt.

Phil Learney och jag ska köra en podcast om hans bok som jag fick på julafton. Jag har läst ca 40 sidor så här långt. Lite meckigt att läsa den på datorn, då min läsplatta inte har kommit ännu.

Sedan har jag lite drömgäster som jag ska försöka att få tag i under året. Jag vill gärna ha med Dr Russell Blaylock och prata om Excitotoxins – arspartame, sukrolos osv.

Det hade varit roligt att få med Nick Mitchell och prata om alla myter inom styrketräning.

Jag hade tyckt att det var roligt att ha med Olly Foster och prata om vägen till att bli en fitnessmodell.

Jag skulle vilja ha med Charlotte Kalla och prata om  tränings- och tävlingsmentaliteten.

Det hade varit en fröjd att få ha med Malcolm Gladwell och prata om Underdogs mentalitet och vikten av att träna för att bli bäst.

Jag kommer säkert på fler som jag vill ha med. Särskilt vill jag ha med fler kvinnliga röster.

Min förhoppning är att du liksom jag lever i en spänd förväntan över 2015års podcast!

 

Här är förresten JP Sears video som har nått oanade höjder!

 

JustLotta_webb

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *