Kategorier
Blogg Hälsa

"Gör du frukost till mig…?

Min telefon plingade till, och ett mms och ett sms kom.

Jag blev upplyst om att jag gör mördarpass i mina benprogram. Jag började le för mig själv. Och jag kände att nu är vi på väg att nå nya och bättre höjder.

Låter det lösryckt och konstigt? Det är inte så konstigt. För ett par dagar sedan så ringde jag upp Magnus, min podcastklient och frågade hur det går med allt. Som du kommer ihåg så hade han sin nyårskrönika för inte så längesedan. I den krönikan så pratade vi lite om träningen och jag säger att han får börja att ta i lite mer. Lägga på lite mera vikter på skivstången, eller ta tyngre hantlar. Och som en god klient som han är (nu – utan gnäll), så gjorde han som jag sa.

Det var efter det som det kom första gången. ”Alltså dina benpass är riktiga mördarpass. Jag hade svårt att gå efter passet”. Det var här jag log. För nu har han lagt i en ny växel. Träningen sker inte slentrianmässigt. Utan den sker med fokus, ett fokus på resultat.

Och idag kom sms:et om att ”gör du frukost till mig i morgon när jag inte kommer ur sängen?”.

För mig är detta en seger. En seger där Magnus har vunnit över sig själv. Där han inte längre går från en maskin till en annan, utan där han jobbar systematiskt. Och där det är svetten, värken och glädjen som gör att han är tillbaka på gymmet nästa dag.

 

Stolt coach!

2014-12-30 20.04.59

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *