Kategorier
Politiska tankar

När det inte blir som man har tänkt sig blir det ibland ännu bättre!

John Blund gör snart visit hos mig och Larissa. Larissa har i och för sig visst redan blivit drabbad men jag tänkte stå emot ett tag till. Jag tänkte stå emot tillräckligt länge för att få till mitt blogginlägg och tills min goda lasagne har lagt sig sött i min mage.

Varför är jag upp så sent undrar ni som känner den här skribenten. Jo, jag har varit på feministisk studiecirkel på Vänsterpartiet idag. Vid den här tiden (22.00) brukar ju lampan vara släckt och sömnen välkommen. Men idag var jag lite uppe i varv. Vi hade nämligen väldigt givande diskussioner. Det är alltid väldigt spännande att man har samma ideologiska syn men att man ändå har så olika referensramar till saker och ting. Det är väl det som gör politik spännande. Tänk vad tråkigt det hade varit om precis alla tyckte samma sak. Och tänk vad farligt om alla tänkte fel. Men jag är nöjd med att alla faktiskt tänker själva och det skulle jag vilja att fler gjorde.

Jag har fått mycket att tänka på efter vårt möte och jag laddar för debatt i ämnet feminism.

För att göra mitt liv lite enklare valde Hylte volley att lägga den fjärde kvartsfinalen i Halmstad. Det sparade mig ca 90 minuter i bil och kludd med hunden.

Let tomorrow come and let it be a merry day:) казино адмирал 777 бесплатно

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *