Kategorier
Politiska tankar

En viktig vecka!

Knappt hinner den här veckan ta slut förrän nästa vecka börjar. Men så är det väl alltid när jag tänker efter.

Veckan börjar med studiedag på jobbet. Det är väldigt kul när vi kollegor sätter oss ned och jobbar med att utveckla oss som pedagoger i samråd med varandra. För mig är det bland det viktigaste som finns att ständigt utvecklas som medmänniska, pedagog, politiker, atlet och vän.

I och med att vi pratar om utveckling som människa så börjar vår feministiska studiecirkel på måndag. Vi är ett gott gäng som ska samtala och utvecklas tillsammans. Kunskap är makt!

Sen är det lite mera radio – Hylte som idag förlorade ska möte Örkelljunga hemma på tisdag. Så där kommer ni att hitta mig.

På onsdag ska vi ha årsmöte med lärarförbundet på Sturegymnasiet. Jag som fackligt ombud på min skola tycker att det är väldigt intressant med sånt här:) Så självklart kommer jag att vara där.

Torsdag tycks än så länge inte vara uppbokad. Så det blir mys med hunden hela kvällen efter träningen.

På fredag ska jag bjuda ut min goda vän Helena på bio. Det ska bli så mysigt. Sen på lördag kommer min goda vän Emma på besök och vi ska ha väldigt roligt hela helgen.

Ja.. det är en fullspäckad vecka som avrundas med volleyboll i Falkhallen i Falkenberg och den första semifinalen i SM-slutspelet.

 

Over and out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *