Kategorier
Blogg Hälsa Podcast

Magnus Resa – Pilotavsnitt

Nu händer det mycket på podden. Jag kör som ni vet en podcast i månaden med coacher från hela världen inom olika specialområden. Många av dem är mina mentorer och härnäst på tur står den fantastiska Mike Demeter som ska prata om bodybuilding med mig. En annan podcast är ju den jag har med min kollega Sarah Jerngren – Coach Sunday. I Coach Sunday reflekterar jag och Sarah över nya ämnen för varje vecka och på söndag kommer det sjätte avsnittet. Det är ett avsnitt helt ägnat åt drömmar.

I den här nya podcasten som vi kallar Magnus Resa så får ni som lyssnare hänga med bakom kulisserna på hur jag coachar en av mina klienter till framgång.

Jag och Magnus känner varandra sedan tidigare då han liksom jag har en fot/hand eller annan kroppsdel med i volleybollen och beachvolleyn. Och i somras så började han prata lite om att det var dags att göra en förändring.

Magnus är 39 år och boendes i Stockholm. Han har en hel del mål med sin livsstilsförändring och han är både nyfiken och öppen på vart detta kan leda honom. Så, gå in och lyssna och kanske vill du göra honom sällskap i att börja göra förändringar i din livsstil.

Magnus Gustafsson

podcast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *