Kategorier
Silvias resa

Long time no write…

130402150159-large

 

 

Nu har det gått några veckor sen jag skriv mitt sista inlägg. Min resa har under dom senaste veckorna fått motgångar. Dessa motgångar är bara relaterad till stress. Stress behöver absolut inte vara negativt. Minns att när jag skulle ta mitt körkort så pratade min lärare om något som hette positiv stress, denna stress gör att vi är mer alerta över vad som är omkring oss i trafiken. Har under mina samtal med lotta pratat om hur jag kan hantera mitt stress, men det är som om när jag väl är uppe i det, att jag glömmer alla dessa verktyg jag har fått. Alla är olika och alla bör göra det som passar en, men hur gör ni? Hur klarar ni av en stressig dag på jobbet, hemmet?

En resa är ingen resa om man inte möter några motgångar och man lär sig inget om man inte gör några felsteg här och där, därför är jag glad att jag har en coach som finns där när jag behöver henne, som kan stötta mig och fråga dessa obekväma frågor som gör att jag måste tänka till och bli medveten. Nu ska jag lägga mig och ta nya tag imorgon…

 

Natti natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *