Kategorier
Hälsa

Larissa myser i ljungen när jag mediterar vid havet

Hej och God morgon!

Den här bilden tog jag igår efter att jag och Larissa hade varit ute på Tylösand. Vi gick först i ca 30 minuter och efter det så fann jag en solig och härlig plats för meditation. Larissa fann också en plats som hon trivdes i. Hon la sig mitt i all ljung som låg precis framför stenen som jag satt på. När vi var klara så gick vi tillbaka den väg som vi kom och vi fick motion, ro och frisk luft. Allt i ett!

Det är tid när vi tittar in i oss själva som ger oss lugn. Och gårdagen var oerhört rogivande. Det spillde över till en god natts sömn, pigg och vaken på morgonen, frukost och även en förmiddagslur.

Det är så viktigt att man tar hand om sig själv. Och det hoppas jag att du gör med idag!image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *