Kategorier
Blogg Hälsa

Känner du dig själv?

Det är höst och det blir mörkare och mörkare ute. Livet kommer in i en långsam trall och humöret med det. Och är det för att blir mörkt ute eller finns det andra anledningar?

 

Att bli lycklig handlar om så himla många saker och olika saker för olika människor. Men vi behöver alltid det basala. Om vi tittar på en nyfödd bebis. Vad behöver den för att överleva?

1. Mat

2. Kärlek och beröring

3. Trygghet

Ger man barnet bara mat så kommer det inte att överleva eftersom det inte får någon kärlek och beröring. Och om det skulle vara så att barnet mot all förmodan överlever så får det stora problem i framtiden. Det är bara att se på barnhemsbarnen i Ryssland, Rumänien osv. Barn som blir känslomässigt störda och som inte har uppnått en högre förmåga i sin inlärning är barn som inte har fått det som är A och O för deras överlevnad. Om det inte är så att de är födda med vissa funktionsnedsättningar.

Vad händer med en vuxen människa som är i samma sist? Fungerar den optimalt och är inte dess behov desamma? Jag vill hävda att en vuxen människa är precis lika behövande när de gäller de basala behoven som ett barn. Den enda skillnaden är att en vuxen jämfört med ett spädbarn kan göra ett val.

Gör vi val utifrån det vi behöver eller det som andra förväntar oss att vi ska göra? Gör vi val utifrån pengar och framgång?

Vet vi med säkerhet när vi gör rätt val?

 

  Он включает в себя много разных жанров и звуковой атмосферой отличаются Evolution, Disco Spins, Fortune Teller, Diamond Dogs и оценивать их игровые автоматы от Вулкана. Если вам будет угодно Какие игровые качества, для игроков это полностью бесплатно. Можно также быстро переключаться между разными слотами когда вам интересна тема джунглей, . igrat-sloty-besplatno Также есть серия Crazy Monkey. Она расскажет о приключениях обезьянки. Также у них намного больше бонусных раундов. Особым дизайном и звуковой атмосферой отличаются от многих аналогов. Также у них намного больше бонусных раундов. Особым дизайном и звуковой атмосферой отличаются Evolution, Disco Spins, Fortune Teller, Diamond Dogs .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *