Kategorier
Blogg Hälsa

Inspiration!

Det finns inget som är så roligt som att lära sig mer inom ämnen som man är intresserad av. Just nu har jag (lite sent kanske) hittat några riktigt bra Podcasts. Jag gillar verkligen att lyssna på Phil Learney för han har verkligen ett superbra sätt att berätta på. Han är lätt att lyssna på och han ger goda exemplen. Ladda hem appen Podcaster på Itunes eller i androids version. Sök på Phil Learney för att få fram hans Podcasts. Ladda hem ett par stycken. Ta en promenad i skogen, vid stranden eller liknande och lär dig en massa om kost och träning.

 

Vid sidan av att jag just nu lyssnar på Podcasts så lyssnar jag även på en kurs i Nutrition som är på 18 timmar och 39 minuter. Den heter Nutrition mad clear. För den som vill läsa kursen så finns den på Pdf

Annars finns den på Audible och på Amazon. Jag älskar att lyssna på böcker och det har alltid varit det bästa sättet för mig att lära mig. Somliga lär sig mest genom att läsa. Men för mig har det alltid varit lyssna som har kommit i första hand och läsa i andra. Men det är bra att vi alla är olika.

 

Jo, en sak till; kolla även in Clark Danger aka Dude på Podcaster. Han har ganska intressanta och vettiga tankar om livet i sin helhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *