Kategorier
Blogg Hälsa

Gott Nytt hälsosamt år!

Det nya året börjar snart. Det är bara några timmar kvar på det gamla. Och är det inte dags att vi gör en förändring i det liv vi har fått? Eller ska vi gnälla ett år till på allt som inte blev som det skulle ha blivit om vi hade fått bestämma. Men vet du vad? Du får bestämma. Du får bestämma precis hur mycket du vill över ditt liv. Du kan bestämma att du ska bli den bästa versionen av dig själv. Du kan bestämma dig för att byta jobb. Du kan bestämma dig för att träna och vara hälsosam. Allt ligger i dina händer helt enkelt.

Jag njöt av att vara med familjen över julen och jag har älskat varje stund av ledigheten även om den har inneburit att hunden har haft ont i magen och det har varit dåligt med sömn på nätterna. Men ledigheten har inneburit att hitta tillbaka till rutinerna, hitta tillbaka till kosten, och hitta tillbaka till mig själv.

Skriver du ned dina mål?

Jag gjorde det för ett par dagar sedan. För förra gången jag satte upp mina mål så fick jag precis det som jag ville ha. Men jag ville faktiskt inte ha det. Och det kom jag inte på förrän jag var mitt uppe i det liksom. Men det är viktigt att ha mål och dina mål kan du dela med andra. Och beskriv gärna vad du behöver göra för att nå ditt mål.

Och för att inte bli så långdragen så vill jag bara berätta att JustLotta kommer att bli ännu mer utbildad nästa år då PICP i London går av stapeln. Jag har även en hel del spännande möten inplanerade och Youtube-kanale ska äntligen börja blomstra.

Så, från oss till er; Gott Nytt År – Gott Nytt Hälsosamt år!

1546397_10152077894506998_964548171_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *