Kategorier
Blogg Hälsa

Halmstadpodden med Lotta Zsoldos

Hej!

 

Jag har under hösten varit på inspelning av Halmstadpodden. Det är en podcast som görs av Fredrik Nyström som är musiker och lärare på Ljud och Bildskolan i Halmstad. Hans tanke bakom Halmstadpodden är att lyfta upp Halmstadprofiler i en podcast, så att andra människor i Halmstad, eller i omvärlden ska få känna dem på djupet. 

I den podcasten som vi gjorde tillsammans så skriver Fredrik så här om mig:

Att vi skulle ha en livsstils- och hälsocoach med på listan över gäster i Halmstadpodden var inget jag trodde när jag sparkade igång i våras. Men när jag läste på om Lotta Zsoldos så kunde jag inte låta bli att bli nyfiken. Jag tyckte på något vis att hon hade något annorlunda över sin framtoning. Inte minst uppskattade jag att hon inte målade upp någon överdriven och glättig bild av sig själv i sociala medier.

Vi pratar inte bara träning. Vi talar också om politik, intolerans och att stå upp för de ideal man tror på. Ja, Lotta är verksam också som lärare, politiker och sportjournalist, så hon en del järn i elden.

Och här är hon – i ett härligt samtal där hon visar både sina styrkor, men också berättar om en hård uppväxt, om att arbeta med sina egna käpphästar och svagheter. Och det uppskattar jag; hennes ärlighet och styrka att visa upp även sin mänskliga sida är något jag aldrig stött på hos någon annan PT.

Jag gillade verkligen det mångsidiga i vårt samtal och hoppas att ni, kära lyssnare, gör det samma!

Missa inte bonusen i slutet: givetvis måste jag utmana henne i armbrytning – både med vänstran och högran, och jag tror det framgår rätt tydligt vem som är den starkaste av oss båda.

Jag och Fredrik hoppas att ni ska ha lika roligt åt vårt samtal som vi hade. Klicka på länken för att öppna podcasten direkt i Itunes.

https://itunes.apple.com/se/podcast/20-lotta-szoldos/id880609468?i=323314079&mt=2

Eller klicka på länken för att komma till Halmstadpoddens egen hemsida:

http://www.halmstadpodden.se/2014/11/20-lotta-szoldos.html

 

Detta är en podcast som kommer mig väldigt nära inpå livet. Det är för mig en dokumentation över mina 34 år på jorden.

Gilla, dela och skriv gärna en kommentar.

 

Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *