Kategorier
Blogg Hälsa

Fullt ös i vårvärmen

Nu i vår har jag startat en träningsgrupp för tjejer på lördagar klockan 10.00 på galgberget. Vi har plats för ytterligare 2-3 stycken då jag försöker att hålla gruppen ganska så liten. Anledningen är att jag vill kunna pusha alla till att göra sin veckas absolut bästa träning.

Idag var träningen grym och mina tjejer kämpade på. För varje gång vi träffas så utvecklas de och jag blir stolt över hur mycket de anstränger sig. Alla jobbar utifrån sin förmåga och klimatet som vi har i gruppen är att vi stöttar varandra i framgångar. Det är lätt att man kan ha medlidande för någon som det inte går bra för, men det är svårare att glädjas med andra. Och i vår träningsgrupp så tränar vi oss på att glädjas med varandra.

För att vara med i vår grupp så skriver du till mig på lotta@justlotta.se. Och blir det många som söker in så skapar vi fler grupper.

Vårt mål är att sköta träningen utomhus i ur och skur. Vill man deltaga (vilket jag hoppas) så skriver man in sig månadsvis. och därefter kör vi så det ryker.

2014-05-04 10.00.34

 

2014-05-04 10.33.22

 

 

Hjärtligt Välkomna!

lov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *