Kategorier
Blogg Hälsa

Föreläsningar

Nu i helgen börjar mitt arbete med att sätta ihop korta föreläsningar. Jag planerar att ha dem nu i vår med början i april. Och tack vare ett samarbete med Studiefrämjandet så finns det möjlighet till lokaler som rymmer lite fler för en billigare peng.

Min tanke med mina föreläsningar inom områden för holistisk hälsa kommer att ha en röd tråd. För mig är det viktigt att beröra alla ämnen som skapar balans eller obalans i våra liv. Och jag hoppas att mitt arbete kan ge ringar på vattnet för att fler ska bli medvetna.

Jag kommer att lägga längden på var och en föreläsning till ungefär 45-60 minuter. Och jag har bestämt att de ska vara gratis. Så därför vill jag gärna ha era kommentarer i kommentarsfältet nedan.

För att det ska bli genomförbart är det viktigt att så många som möjligt hjälper till med att marknadsföra det. För mig är det viktigt att informationen når ut och att jag kan få direkt feedback. För mig är det nämligen lika lärorikt att undervisa andra som att lära sig själv. För genom att göra båda så förankras kunskapen och den blir djupare.

Glöm inte att skriva en kommentar och dela mitt inlägg.

Ha en skön fredag!

 

Ett svar på ”Föreläsningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *