Kategorier
Blogg Hälsa

Föreläsningar i höst

Hösten har börjat och människor vill bli inspirerade!

Mörka morgnar och ruskigt väder har börjat smyga sig på.  Då är det många föreningar som vill inspirera sina medlemmar till att må bättre. Det eftersom hösten kan som vi alla vet vara tung för många. Men allt behöver inte vara nattsvart. Det finns hjälp!!!

 

En hel del föreningar har därför kontaktat mig för att hjälpa medlemmarna till att bli inspirerade och motiverade. Jag gillar formatet föreläsning och frågestund som jag nu är bokad för. Men att skapa work shop och ha mer interaktion är otroligt givande det med.

De föreläsningar som går åt mest nu är den som jag kallar ”hälsan kommer först” och den är på ungefär en timme. Jag kan självklart nischa den så att den passar målgruppen genom att bland annat lägga till träningsmoment och liknande.

2014-09-20 14.38.33

 

2014-09-20 14.36.39

Fotograf: Anna Carlsson

 

Det är så otroligt lätt att när hösten kommer så försvinner all ambition om att hålla sig frisk och man går in i vardagslunken. Det krävs inte stora omvälvande förändringar i livet för att man ska må bättre. Och som mina klienter brukar säga ”det är så skönt att du alltid stöttar mig och finns här för mig”. Det är ibland jobbigt att vara stark och klara allt själv. Det är därför som jag finns här för dig.

Gör som andra företag och föreningar gör. Kontakta mig på mail: lotta@justlotta.se eller ring 0708-280857 för att boka din föreläsning. 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *