Kategorier
Blogg Hälsa

Det nya året 2015

Hej och välkommen till det nya året 2015

 

För mig så känns det lite som ett paradigmskifte. Som ni kunde läsa i min nyårskrönika så var 2014 ett år av det ena stålbadet efter det andra. Och i min omgivning så har många upplevt detsamma. Jag har vänner som i hela livet har varit friska men som under 2014 har insjuknat. Jag har vänner och bekanta som alltid har haft pengar, men som under 2014 förlorat nästan allt. Det har på något sätt varit ett väldigt instabilt år för många.

Jag hoppas att det ska bli ett bättre år 2015. Där kasten mellan lycka och djup depression och otrygghet inte är så stora. Där vi tar oss tid för oss själva och för varandra. Livet kan bli tufft som det är utan att man ska behöva likt Don Quijote stå där och slåss mot väderkvarnarna själv. Ibland, eller ganska ofta är det bra att ha en Sancho Panza i sitt sällskap.

Om man ska dra in ”The law of attraction” i det här inlägget så tänker jag att inför förra året så ville jag lära mig en väldans massa saker. Jag ville lära mig hur man driver ett företag, hur man bäst jobbar med klienter osv. Det jag glömde bort i den här kråksången var att säga; smärtfritt! För visst fick jag lära mig. Jag fick lära mig den hårda vägen. Så vi får det vi önskar oss. Jag fick det i kvadrat:)

Mitt i mitt skrivande så dök det upp en otroligt bra krönika över hur fel det kan bli när folk dietar över julhelgerna. Så klicka på länken för lite rolig läsning. http://articles.elitefts.com/features/columns/three-f-words-everyone-should-use-during-the-holidays/

Jag tror och hoppas att 2015 kommer att bjuda på den frukt som vi under 2014 jobbade så hårt för att plantera, sköta och skydda. Jag tror att med visdomen från 2014 så kommer vi alla att se på 2015 med helt andra ögon. Vi kommer att värna det som är viktigt i våra hjärtan mer. Och det materiella kommer att minska i betydelse.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *