Kategorier
Bara jag

Delad glädje är dubbel glädje…

Ibland är livet tungt och det är minsann inte lätt att alltid hålla sig positiv. Men i den här omgången av jobbigt så har jag det och jag har sett det positiva. Det för mig är en riktig vinst och jag är väldigt glad över att jag har gjort det. Men jag måste säga att jag har inte gått igenom det ensam. Jag har haft det bästa stödet någonsin.

På fredag bär det av till Ungern och då ska jag få vara Szonjas gudmor. Det ska bli väldigt kul, givande och alldeles underbart att få vara med att bära fram den här lilla människan till en steg i livet. Ett steg av så många. Jag känner mig väldigt hedrad över att få ha blivit tillfrågad. Jag tror och hoppas att de gjorde rätt val. Men det får ju framtiden utvisa:)

Det där med dubbel glädje var det ju. Vi blir inte ensamma vid dopet. Vi får även besök av en särskilt speciell person i mitt liv. En person som har svept mig av mina fötter (för att försvenska det hela lite). Det som händer i mitt liv just nu är alldeles underbart och jag tror ibland inte att det är sant.

Ungern = dubbel glädje! ♥

You and me:)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *